Dark choco chip Suklaahippu 12-pack

30,00 

Terveellinen Suklaapatukka on nyt totta!

Battle Oats on valmistettu luonnollisista raaka-aineista.

Battle Oats Suklaahippu on terveellinen suklaapatukka, ja on todella kätevä kuljettaa kiireisen arjen keskellä mukana. Suklaahippupatukka vie pikkunälän, ja mikä parasta: Maukas ja terveellinen on viimein samassa paketissa!

Pakkauskoko: 12  kpl 70 gramman patukoita.

Suklaahippu on terveellinen suklaapatukka ja se on pakattu täyteen laadukasta energiaa: 15,5 grammaa proteiinia ja 8-9 grammaa hitaastivapautuvaa hiilihydraattia. Gluteeniton tuote.

Battle Oats- tuotteet ovat valmistettu oikeasta voista, kookosöljystä, proteiinista, gluteenivapaasta kaurasta ja muista täysin luonnollisesta raaka-aineista.

Suklaapatukka ei ole vielä koskaan ollut näin terveellistä!

Battle Oats- patukat ovat 100% luonnollisia ja maukkaita raaka-aineita jotka sisältävät runsaasti proteiinia ja energiaa. Proteiinipatukka on erinomaisen toimiva ja terveellinen ateriankorvike ja välipala kiireiseen päivääsi.

Varasto loppu

Kuvaus

Terveellinen suklaapatukka, menossasi mukana!

Terveellinen ravitsemus on yksinkertaista, ja Battle Oats on valmistettu sinun parastasi ajatellen. Kun syöt terveellisesti ja saat laadukasta energiaa niin jaksat taatuusti paremmin – niin arjessa kuin treenissäkin. Terveelliset ja sydänystävälliset rasvat, proteiini ja laadukas kuitu auttavat jaksamaan, kaloreiden ollessa terveitä ja hitaasti vapautuvia.

12 syytä valita Battle Oats

 1. Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista
 2. Korkea proteiinipitoisuus (15g per patukka)
 3. Vilja,- ja gluteenivapaa
 4. Valmistettu voista ja kookosöljystä
 5. Korkea pitoisuus sydänystävällisiä rasvoja
 6. Korkea kuitupitoisuus
 7. Ei sisällä margariinia, eikä palmuöljyä
 8. Ei sisällä ollenkaan transrasvoja
 9. Erinomainen hitaasti vapautuvan energian lähde
 10. Lisättu karpalomarjan öljystä erinomainen Omega 3- lähde
 11. GMO- vapaa
 12. Uunipaistettua laatua, tuoreutta ja makua

Suklaahippu on terveellinen vaihtoehto, ja se tarjoaa sinulle laadukkaat kalorit. Kaikki Battle Oats tuotteet ovat gluteenittomia ja proteiinirikkaita.